Kerstpakketten Blog

22/11/2012

Sligro kerstpakketten

Hoort bij: Algemeen — admin @ 18:43

Sligro kerstpakketten zijn een prima alternatief voor de Makro kerstpakketten. Geef uw medewerkers met kerst iets wat ze niet snel zullen vergeten! Voor ieder budget is er een assortiment samengesteld. Je kunt kiezen uit de prijsklassen tot 18 euro, tot 36 euro, tot 54 euro of tot 81 euro. Er is een onderscheid gemaakt tussen kerstpakketten en kerstgeschenken.

De Sligro kerstpakketten zijn kant-en-klaar samengesteld. Volledig uitgebalanceerd met de beste kwaliteitsproducten. Maar je kunt ook kiezen voor de kerstgeschenken. Bij de kerstgeschenken kun je zelf de prijs en de invulling van je kerstpakket bepalen. Kies voor de beste wijnen, sterke dranken of favoriete producten. Allemaal verzameld in een leuke reistas of met een leuk bordspel.

Bezoek de website van de Sligro

Kerstpakketten Makro

Hoort bij: Algemeen — admin @ 18:29

De kerstpakketten makro zijn erg populair. De prijs/kwaliteit van deze kerstpakketten zijn zeer goed te noemen. Je kunt ze eenvoudig zelf samenstellen door een keuze te maken in de online webshop. Door de uitgebreide keuze mogelijkheid en de mogelijkheid om een van de 16 showrooms heb je de mogelijkheid om op je gemak een selectie te maken.

Kom je er niet uit? Dan is er een mogelijkheid om professioneel advies te krijgen. Of je kiest voor een maatwerk concept helemaal afgestemd op het bedrijf. Alles wordt volledig verzorgd dus van de inkoop tot aan de aflevering aan de deur. Met ruim 40 jaar ervaring en met de instelling afspraak is afspraak is de keuze voor kerstpakketten makro een betrouwbare keuze.

Bekijk de website van de Makro.

Powered by WordPress