Kerstpakketten Blog

22/11/2012

Kerstpakketten 2012

Hoort bij: Trends — Tags:, — admin @ 18:58

Wat zijn de trends voor kerstpakketten 2012 ? Zoals is gebleken heeft de crisis geen invloed gehad of het feit dat bedrijven bezuinigen op het gebied van kerstpakketten. In tegendeel bedrijven zijn voornamelijk bewust van het feit dat het personeel beloond dient te worden voor de inspanningen van het afgelopen jaar. Door een kerstpakket te blijven schenken voelt de werknemer zich zeker veel meer gewaardeerd.

Wel ligt de nadruk op kerstpakketten 2012 op dat het kerstpakket nuttig moet zijn. Not done is dit jaar spullen in het pakket die totaal nutteloos zijn. Zoals de zoveelste peper en zout stel of een al oude kaasplankje. Nee dit jaar wil men graag een nuttig kerstpakket. Een kerstpakket wat je direct nuttig kunt gebruiken bij kerst maar ook in het dagelijkse leven. Dus een uitgebalanceerd voedingspakket met de meest gangbare voedingsproducten krijgen zeker de voorkeur.

Laat het ons weten. Wat zou jij graag in je kerstpakket willen zien dit jaar in 2012 ? Laat op deze blog een berichtje achter en deel ons jouw mening!

Powered by WordPress