Online kerstpakketten

Uw personeel kiest zelf!

 • Uit het meest brede aanbod van Nederland!
 • Online keuze uit 100 webwinkels en 2.900 goede doelen!
 • 24 uur per dag en 7 dagen per week.
 • In luxe verpakking of per e-mail.
 • Eigen huisstijl mogelijk.

 • Kerstpakketten ideeën:

       

  Eigen keuze kerstpakket

  eigen keuze kerstpakket
  Nooit meer scheve gezichten met dit online eigen keuze kerstpakket. Helemaal afgestemd op al uw wensen. Het inwisselen van een kadobon-online is heel eenvoudig! De ontvanger doet een bestelling, gaat naar de online kassa en kiest als betaalmethode 'kadobon-online'. Voer vervolgens de kadoboncode in. Kijk op de website onder 'kadobon inwisselen' voor meer informatie.

  Kerstpakketten voor uw medewerkers of relaties. Laat ze zelf online een keuze maken met een eigen keuze kerstpakket. Kies voor kerstpakketten online en neem contact met ons op. Wij denken graag mee u mee! Ieder jaar is er die discussie van wat zullen we dit jaar voor kerstpakket gaan nemen. Door te kiezen voor een eigen keuze kerstpakket zijn er nooit scheve gezichten.

  Door de eigen keuze kan men zelf bepalen of men bijvoorbeeld een bedrag doneert aan het goede doel. Andere mensen zullen zeker in tijden waarin het economisch minder gaat juist besteden aan praktische dingen zoals huishoudelijke dingen of aan de dagelijkse boodschappen.

  Kortom: "Met een kadobon-online heeft u een eigen keuze kerstpakket te besteden bij een goed doel of een leuk cadeau voor uzelf"


  WWW.KADOBONONLINE.NL

  Kadobon-Online.nl

  Kadobon-online is een eigen keuze kerstpakket waarbij de ontvanger zelf online een eigen keuze heeft uit vele webwinkels, belevenissen of goede doelen.

  Eigen keuze uit 100.000 verschillende artikelen en 2.900 verschillende doelen en meer dan 50 belevenissen.

  Per e-mail of per post in luxe verpakking. Eigen huisstijl is mogelijk en in delen te besteden!

  Verkrijgbaar van €10,- tot €100,-

  Meer info: Eigen keuze kerstpakket